0723 191 297 / 0725 623 860

Testimoniale

PictureMe.ro - Productie Foto Video
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Va multumesc mult pentru tot! Ati reusit sa surprindeti toate momentele superbe de la nunta noastra! Cu drag va voi recomanda.
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Profesonalism , calitate , distractie, super echipa Cosmin si Andrei !!! Multumim frumos si sa ne vedem cu bine la nunta de argint :D:D:D
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Profesionisti si creativi! Recomand pentru orice eveniment 🙂
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Foarte serios! Avem un album minunat datorita lui! Totodata am avut placerea sa lucram impreuna si la cateva sedinte foto ca si colegi(eu pe partea de makeup). Rezultatul a fost unul foarte bun. E minunat sa lucrezi intr-o echipa unde stylistul,makeup artistul si fotograful "vorbesc aceeasi limba".Recomand cu incredere!
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Pentru fotografii superbe, recomand tuturor sa apeleze cu incredere la serviciile domnului Oprisor! Noi am fost foarte multumiti si cu siguranta il vom contacta si la urmatoarea petrecere!
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Cel mai bun fotograf, cele mai frumoase fotografii. Recomand cu incredere.....felicitari!
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Cel mai bun fotograf!!! Un adevarat profesionist!! Iti multumesc pentru superbele poze.
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Wanted to surprise my beautiful fiancé to be with pictures of the special moment when I ask for her hand in marriage at Peles Castle. I liked what I saw from the pictures online and decided to contact him. He was very fast in responding and enthusiastic about my needs. Due to the fact that I was traveling from the U.S. I found it very helpful that was able to help coordinate a meeting place and accommodate to my schedule. The photoshoot was great, pictures were sent fast, and price was very reasonable. I would recommend him for any occasion!
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  O sedinta foto super!!!un fotograf serios,noi am castigat sedinta si sincer nu ne asteptam la cine stie ce,dar a fost mult peste asteptari.Cosmin a avut multa rabdare si impreuna cu Anca ne—au facut sa ne simtim in largul nostru,fetita noastră a zâmbit,s—a jucat...il recomand cu mult drag si cu siguranta,la primul eveniment el va fi fotograful.Iti multumim mult,Cosmin!!
 • Testimoniale @ PictureMe.ro
  Sedinta foto a fost minunata, Cosmin are foarte multa rabdare si te face sa te simti in largul tau. Impreuna cu Ancuta, l-au facut pe baietelul nostru sa râdă, sa se joace si sa iasa superb in poze! Trebuie sa ai talent si sa-ti placa ceea ce faci, ca sa simta bine toti cei fotografiati, iar Cosmin le are din plin pe amandoua! Multumim, datorita tie am scapat de stresul cautarii unui fotograf la evenimentele familiei! Si tot datorita tie, il avem pe cel mai bun ☺!