Foto: 0723 191 297 / Video: 0724 349 369

Hotel Montana Covasna

februarie 19, 2016 · Comercial ·  Localitate: Covasna·  Cameraman: Florin Ghiuta·  Video Edit: PictureMe.ro·  Voice Over: Alina Oancea · 0 comments

Refacere, Relaxare, Agrement

Covasna, statiunea celor 1000 de izvoare minerale este situata la 31 de km de Sfantu Gheorghe si 60 de km de Brasov.

Hotelul Montana este situat in partea sud-estica a statiunii Covasna, in Valea Zanelor, la marginea padurii, intr-un cadru natural linistit, ferit de zgomotele urbane.

La preturi accesibile si oferind servicii de trei stele, hotelul Montana este la dispozitia oaspetilor care isi doresc refacere, tratament si relaxare. Cele 496 locuri de cazare repartizate in 248 camere cu 2 paturi au baie proprie, servicii de televiziune prin cablu, telefon si minibar. In spatii special amenajate exista sauna si jacuzzi.

Restaurantul Montana are o capacitate de 290 de locuri si ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale.

La dispozitia turistilor este si o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, bar de zi cu spatii de recreere.

Complexul hotelier Montana are o impresionanta baza de tratament, unde medici balneologi cu experienta ajuta pacientii in tratarea afectiunilor cardiovasculare, hepato-biliare si digestive. In interiorul bazei se pot efectua peste 2000 de proceduri de tratament pe zi, cu rezultate foarte bune in tratarea afectiunilor pe cale naturala. Printre acestea sunt baile calde cu ape minerale, mofeta, baile galvanice, gimnastica medicala, aeroterapia si dietoterapia. Tratamentul de excelenta este directionat catre afectiunile inimii, statiunea Covasna fiind renumita pentru factorii naturali de cura precum si pentru profesionalismul cadrelor medicale, specializate in ingrijirea bolnavilor cu suferinte cardiace diverse: stari dupa infarct miocardic, cardiopatie ischemica, insuficienta mitrala si aortica si hipertensiune arteriala.

In Covasna exista si numeroase posibilitati de agrement. Un teren sportiv multifunctional este permanent la dispozitia oaspetilor, iar amatorii de plimbari in aer liber pot inchiria biciclete.

Batrana mocanita, inca in functiune, este una din atractiile statiunii. Trenul cu doar trei vagoane parcurge o distanta de 3 kilometri, oferind calatorilor privelistea fascinanta a naturii.

In diferite perioade ale anului, se pot face de asemenea, excursii in diferite locuri din imprejurimi – Lacul Sfanta Ana, Castelul Bran, Muzeul de Papusi.

 

Hotel Montana Covasna
Str. Str. Toth nr. 23
Tel. 0267-340.52

WhatsApp WhatsApp us