Foto: 0723 191 297 / Video: 0724 349 369

Brasov Heroes 2017

mai 05, 2017 · Comercial
Brasov Heroes 2017

 

Brasov Heroes 2017 – Promo

Cursa cu obstacole unde comunitatea se intalneste, alearga si, prin implicarea fiecarui participant strange fonduri pentru cazele inscrise.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia AcTcept

Proiect: Varf creativ in educatie

Propun ateliere de teatru dedicate elevilor care urmaresc imbunatatirea abilitatilor de exprimare si de comunicare prin tehnici din arta actorului.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia Raza de speranta

Proiect: Binele începe cu tine

Sustinerea unui club de vacanta pe o perioada de 4 luni pentru 20 de copii si tineri cu autism si alte tulburari asociate. In cadrul clubului, acestia vor beneficia gratuit de sesiuni art-terapie, grupuri de dezvoltare, activitati de socializare, meloterapie, hipoterapie si terapie prin miscare.

 

Alfa mai multe

 

Cercetasii României – Centrul Local Ion Soiu Cristian

Proiect: Lupisorii in primul camp

Organizarea primei tabere pentru cei 23 de „lupisori”, prima ramura de varsta in cercetasie. Acestia isi vor demonstra cunostintele si abilitatile de relationare cu natura, fiind pusi in situatia de a se cunoaste pe sine, a explora natura si a se ajuta unul pe celalalt.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia Tineri pentru Brasov

Proiect: Trusa de pictat si satul meu

Propune repararea si desenarea peretilor gradinitei din localitatea Vulcan si a scolii din localitatea 1 Mai.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia De-a Arhitectura

Proiect: De-a arhitectura in scoala mea

Acest curs este o abordare a invaţarii prin proiect, aplicata pe un exemplu concret, scoala. O ora pe saptamana, un an scolar, elevii analizeaza scoala, gasesc spatii pe care doresc sa le imbunataţeasca/schimbe, se documenteaza, fac machete cu propuneri si estimari de buget. Proiectul ales il vor construi cu propriile forte sub indrumarea arhitectilor voluntari.

 

Alfa mai multe

 

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Brasov

Proiect: Si eu pot fi campion!

Organizarea de activitati si evenimente sportive dedicate celor 30 de copii cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Brasov. Proiectul creeaza ocazia ca elevii implicati sa-si dezvolte abilitati de viata, odata cu deprinderile motrice si sociale.

 

Alfa mai multe

 

ADDIP Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si Integrare Profesionala

Proiect: Un cadou de neuitat

Organizarea unei tabere de cinci zile in perioada Craciunului pentru 15 copii din centrele de plasament, unde acestia unde vor invata importanta incurajarii, a intelegerii, increderii si a relationarii prin activitati specifice.

 

Alfa mai multe

 

Fundatia Rafael

Proiect: CREABIL, calea de la dizabilitate la creativitate

Realizarea unui nou atelier ocupational si de productie, in care persoanele cu dizabilitati isi vor dezvolta abilitatile creative si de socializare. Astfel, persoanele cu dizabilitati vor capata incredere in fortele proprii si vor avea mediul potrivit pentru a se dezvolta.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia Artburg

Proiect: Documentare in cartiere

Program cultural care are scopul de a readuce filmul documentar in atentia comunitatii, prin 4 proiectii de film in aer liber, in cartierele brasovene Astra, Noua, Tractorul si Triaj.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia Arcadia Brasov

Proiect: Micii tamplari

Organizarea ateliere de tamplarie unde cei mici, alaturi de familiile lor, sa creeze 100 de casute pentru pasari ce vor fi amplasate in Brasov. Proiectul reprezinta o alternativa creativa pentru familii de petrecere a timpului liber impreuna.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia de protectie a animalelor Milioane de Prieteni

Proiect: Sterilizeaza, nu ucide!

Oferirea de servicii gratuite de sterilizare si microcipare a cainilor cu stapan pentru persoanele cu veniturile mici.

 

Alfa mai multe

 

Asociatia Darul Auzului

Proiect: LA FEL … de speciali!

Organizarea unui spectacol ai carui protagonisti vor fi copiii cu deficienta de auz. Proiectul propune eliminarea barierelor pe care societatea le pune intre sine si copiii „cu deficiente”, prin manifestarea lor artistica ce vine sa le arate brasovenilor ca acesti copii cu deficienta de auz sunt „la fel de speciali” ca orice alt copil.

 

Alfa mai multe
WhatsApp WhatsApp us