Foto: 0723 191 297 / Video: 0724 349 369

Fii erou pentru Brasov @ Brasov Heroes

andrei · iunie 03, 2016 · Evenimente · 0 comments
Brasov Heores 2016

 

De cand am inceput organizarea Brasov Heroes, oamenii ne intreaba mereu cine sunt eroii despre care vorbim. Si le povestim despre oameni care o au slujba, o pasiune si poate un catel. Si care, in afara preocuparilor ce tin de viata lor cotidiana, se gandesc ca pot face “ceva” mai departe de pragul propriei case sau al propriului birou.

Eroii nostri sunt acei oameni preocupati de ceea ce se intampla in jurul lor, care se revolta atunci cand vad nedreptatea si care ajuta atunci cand sta in puterea lor. Sunt oameni care au repere despre orase mai bune, mai dinamice si isi doresc acelasi lucru si acasa. Iar dorinta lor nu ramane abstracta, ci se transforma in actiune. Fie ca ies in strada, cer socoteala, fie ca ajuta, fac voluntariat, doneaza catre proiecte in care cred.

Brasov Heroes le ofera acestor oameni ocazia de a cunoaste si a sustine 13 cauze care vorbesc despre orasul lor sub diferite aspecte. Cauze care vorbesc despre educatie, cultura, toleranta, compasiune sau acceptarea diferentelor celor de langa noi. Si pe care fiecare erou le poate sustine printr-o donatie sau alergand pentru ele.

Tu pentru cine vrei sa fii erou? Cultiva-ti superputerile pe 12 iunie!

Sorry, the comment form is closed at this time.

WhatsApp WhatsApp us